Person1
Person2

Call our friendly team, 9am - 5.30pm GMT:
+44 (0) 20 7193 9033

Internship in London

Guaranteed Internship Placement

Google+


See more videos

Cursuri de limba engleza


Bine ai venit la programul de pregatire Internship in London!

Majoritatea studentilor aleg sa urmeze un curs rapid de limba engleza inainte de a incepe stagiul cu Internship in London.
 

Scoala de Limbi Straine, South Kensington, London.

Close Scoala de Limbi Straine Internship in London- Foto [click pe imagini pentru a le mari]
  Langauge School Langauge School Langauge School Langauge School Langauge School Langauge School Langauge School


Internship in London colaboreaza in mod exclusiv cu una din cele mai bune scoli din Londra, infiintata in 1975 si care, in prezent, este una din cele mai de succes organizatii din domeniu. Este acreditata de Consiliul Britanic si membra a "English UK". In decursul ultimilor 30 de ani, scoala si-a castigat renumele prin oferirea unor servicii de inalta calitate, pregatind studenti din peste 50 de tari, mare parte din acestia facand parte dintr-un program de internship.


Dintre numeroasele avantaje ce vi le ofera inscrierea la un curs de limba engleza inaintea inceperii stagiului intr-o firma enumeram:

Cursul cu 15 lectii pe saptamana

Acest tip de curs este destinat studentilor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatea in folosirea limbii engleze. Lectii acopera toate aspectele : vorbit, ascultat, citit, scris, gramatica, vocabular si pronuntare. Continutul lor este de obicei adaptat la nevoile si interesele fiecarui student. Predatul este sustinut de manuale moderne si alte materiale suplimentare. 

Se pune accentul in special pe comunicare pentru construirea si dezvoltarea  vocabularului precum si pentru cresterea increderii in sine.  Profesorul  te va ajuta sa dobandesti  nivelul necesar pentru a reusi sa te descurci in situatii tipice, de zi cu zi.

Trasaturile acestui curs:

Cursul cu 20 de lectii pe saptamana

Acest curs include toate trasaturile celui de mai sus (cursul de 15 lectii saptamanale) + 5 lectii de conversatie.

Pentru majoritatea studentilor comunicarea in engleza este o prioritate. De aceea orele de conversatie in grup sunt considerate  ideale si vin ca o completare a cursului de Limba Engleza. Sunt bazate pe construirea increderii de sine si dezvolta abilitatea de a folosi limba straina in diferite situatii.

Trasaturile acestui curs sunt aceleasi cu ale cursului precedent, in plus:

Detaliile Cursurilor

Costul Cursurilor

Acest pret include:

Pretul nu include :

Locatia scolii

Scoala este situata in South Kensington (la 2 minute de mers de la statia de metrou cu acelasi nume), intr-o zona moderna, cosmopolita in districtul Royal Borough of Kensington and Chelsea, la doar cateva minute departare de West End -Centrul Londrei. South Kensington este considerat inima culturala a capitalei cu foarte multe muzee, colegii si societati regale. Este un cartier faimos pentru cafenele, pub-uri, restaurante sau shopping  si se afla in vecinatatea Hyde Park. Deci poti combina foarte usor studiile cu activitatile culturale sau sportive si cu intensa viata sociala si nocturna pentru care Londra este renumita in intreaga lume.

Calitatea serviciilor oferite

Predatul este indreptat spre satisfacerea nevoilor, intereselor si scopurilor studentilor. Cursurile se desfasoara intr-un ambient unde sunt mereu motivati si provocati sa-si dezvolte increderea in propriile abilitati. Toti profesorii au calificari speciale in  predarea limbii engleze, iar studentii sunt atent urmariti si evaluati pentru ca mai apoi sa poata fi repartizati in clasele potrivite, in functie de  nivelul de engleza.

Scoala este foarte bine dotata si dispune de facilitati moderne. Clasele sunt luminoase iar profesorii folosesc  televizoare, dvd player sau cd playes, proiectoare s.a.m.d pentru a sustine lectiile. Exista de asemenea o camera a computerelor unde studentii pot beneficia de acces gratis la internet intr-o sala comfortabila unde se pot relaxa. Biblioteca scolii dispune de o vasta colectie de carti si materiale de studiu, unde poti inchiria chiar si casete audio sau video. Daca studentii au laptopuri personale pot beneficia de acces gratuit si nelimitat la reteaua Wi Fi a scolii.

Profesorii sunt profesionali, prietenosi si dornici sa ajute. Folosindu-se de o serie de resurse moderne si de tehnici speciale de predare, acestia va vor imbunatati rapid abilitatea de a folosi limba engleza atat in situatii sociale cat si in cele bussiness.

Sosirea la scoala si inscrierea

In prima ta zi vei fi intampinat de staff-ul scolii ce iti va oferi un Welcome Pack (o pachet de brosuri si informatii utile). Dupa un scurt test, Directorul de studii te va intervieva si va decide nivelul tau de engleza, dupa care iti va recomanda cursul  cel mai potrivit. Bineinteles, vom avea nevoie sa aduci pasaportul cu tine, o confirmare email de la Internship in London si o poza pentru viitorul card de student.

Facilitatile de care dispune scoala

Sala Internet

Fiecare student are dreptul la 30 de minute de acces gratuit. Uneori computerele din aceasta sala sunt folosite pentru lectii interactive.

WiFi Scoala dispune de o conexiune Wi Fi, ce poate fi accesata  gratis si nelimitat de catre toti studentii care au laptopuri.


Biblioteca

Studentii au posibilitatea de a imprumuta materiale de studiu, totusi, un depozit rambursabil de 5 lire pentru fiecare obiect imprumutat este obligatoriu.

Sala Studentilor

Este un spatiu confortabil, dotat de canapele -optim pentru pauzele de relaxare, sau mese - pentru pauzele de pranz. In sala studentilor exista un automat pentru bauturi racoritoare, apa si chiar un cuptor cu microunde care se poate folosi oricand.

Salile de clasa

Salile unde se desfasoara lectiile sunt luminoase si aerisite iar profesorii utilizeaza televizoare, dvd  si cd player, video proiectoare pentru a face lectiile mai atractive si interesante.

Scoala de Limba Engleza Internship in London este un membru acreditat al:

English UK British Council

 

Căutare Avansată
Alt program de internship ...
ALDI ARM Barclays BASF Bloomberg Boots Cognito CSC FSA Glaxo Smith Kline HP Intel M & S
Sagepay WYSETC BetaEurojob
Stagiu disponibil: